Trenutno pregledavate Diskretni šarm izolacije
  • Kategorija objave:Novosti

Jedna je Jelena Miholjević iz svoje trešnjevačke izolacije na prvom katu nazvala jednu Tamara Babun u njenu maksimirsku izolaciju na šestom katu, u ožujku 2020., u maniri rođene glumice, željna da radi, kako god, samo da radi i stvara!

Ta je Tamara Babun nazvala jednog Branka Čegeca u njegovu donjogradsku izolaciju na trećem katu i još su telefonirali kad su na Branka s polica stale padati pjesme, jer su i one samo htjele da se radi, kako god, samo da se radi i stvara. Telefoni su radili dalje, i u izolaciji i u pokušaju redovnog života, bili su ti telefoni i kamere i mikrofoni i montaže i prijatelji i kritičari i tajne veze i inspiracije i vesla i avioni i kamioni i lopate i grablje.

Danas je 8. mart, sjećamo se Clare Zetkin, Aleksandre Kolontaj, Rose Luxemburg, sjećamo se brojnih sjajnih žena i muškaraca koji su pustili glas i slavimo ga poezijom koja nas budi u naše uspomene, čežnje i aspiracije. Izolirani, umorni i zbunjeni, čak i ako nas uhvati cinizam i mala snaga, ne prepuštamo im se trajno. Danas je 8. mart i lovimo nova jutra, puštamo leptire iz mreže, trčimo za sretnim trenutkom, hvatamo mu čuperak.

Diskretni šarm izolacije ćemo vam otkrivati ponedjeljcima, a u međuvremenu ćemo predstaviti i sva ostala lica koja su svim dostupnim kanalima komunikacije stvarala ovaj projekt.

Ostanite s nama i dišite poeziju, umjetnost…budite!
Uživajmo…

Wolfgang&Dolly & MeandarMedia