Opća uplatnica/Internet bankarstvo: Uplata općom uplatnicom ili korištenjem Internet bankarstva preporučuje se privatnim osobama kojima nakon zaprimljene narudžbe stiže e-mail s ponudom za plaćanje (e-banking, uplata u banci, pošti itd.) Ukoliko plaćate općom uplatnicom ili Internet bankarstvom cijena će se uvećati za iznos poštarine. Molimo da uplatu obavite u roku od tri radna dana jer po isteku tog roka narudžba će biti stornirana.

Virman: Virmansko plaćanje preporučujemo kupcima koji trebaju R-1 račun. Nakon što naručite traženi proizvod primit ćete predračun (faksom ili e-mailom), nakon registracije uplate poslat ćemo vam pošiljku i R-1 račun.

(Izabrati plaćanje općom uplatnicom a prilikom plaćanja istaknuti da je potreban R1 račun)

 

Kreditnim karticama

Naručenu robu možete platiti kreditnim karticama American Express, MasterCard, Maestro i Visa, te bankovnim nalogom za plaćanje prema ponudi.

American Express     MasterCard ®         Maestro ®         Visa

                                  

 

  • Ako ste odabrali plaćanje kreditnom karticom,trebat ćete na sigurnoj stranici T-Com Pay Waya odabrati vrstu kreditne kartice kojom plaćate (American Express, MasterCard, Maestro i Visa) i upisati tražene podatke. Kada kliknete >KUPI<, vidjet ćete potvrdu o vašoj narudžbi i dobit ćete potvrdu na vaš e-mail.
    Također, T-Com Pay Way sustav poslat će vam potvrdu na e-mail o autorizaciji vaše kartice za navedeni iznos.

 

Izjava o zaštiti osobnih podataka kupaca

Tvrtka Meandar Media d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza : tvrtka Meandar Media d.o.o. informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Sigurnost plaćanja kreditnom karticom

Meandar Media d.o.o. u potpunosti snosi odgovornost za ugovorenu kupoprodaju kada T-COM PayWay sistem pošalje obavijest da je transakcija ugovorenog iznosa za naručenu robu uspješno obavljena. To je, ujedno, i jedina informacija koju Meandar Media d.o.o. dobiva o Vašoj kreditnoj kartici.
Meandar Media d.o.o. je sigurnost Vašeg kartičnog plaćanja povjerio Pay Way usluzi T-Com d.d. To je sistem koji višestrukim šifriranjem i posebnim vodom manipulira podacima Vaše kartice.Meandar Media d.o.o. nema uvid u podatke o Vašoj kartici (uvid ima isključivo T-com kao davatelj PayWay usluge) te stoga ne može ni odgovarati ni snositi posljedice u slučaju bilo kakve eventualne zloupotrebe tih podataka. Ni u kojem slučaju ne snosimo materijalne troškove nastale eventualnom zlouporabom tih podataka.

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

      

Podaci za plaćanje

MB: 01946374
OIB: 23603203647
IBAN: HR2524840081103040831
SWIFT: RZBHHR2X

Telefon: +385 1 481 30 22
Fax: +385 1 481 33 23
Adresa: Zagreb  Krajiška 10-1
Email: uzitak.i.tekst@meandar.hr