-51%

Posudi mi smajl

Verde Nora

Najniža cijena: 13,27 
Snižena cijena: 6,50 

Nori Verde potpuno su strani konvencionalni literarni obrasci. Njezine rečenice natjerat će vam srce na 180 otkucaja u minuti. Proza za jake.

Edo Popović

Gledam knjigu, pa gledam autoricu. Pa opet gledam zlu knjigu pa milu autoricu. Ne mogu doći k sebi. Danas stvarno nikome ne možeš vjerovat da je normalan! Dok smo mi dobre curice svirale klavir, plesale kod Tihane Škrinjarić i ispunjavale spomenare, naša kolegica Nora je gutala pilseve k'o gumi bombone, proživljavala overe i lizala, da prostite, pičke. Zato ona danas ima knjigu, a mi nemamo.

Ida Prester

Pročitao sam knjigu s guštom i mogu ti samo čestitati na hrabrom, jakom i intenzivnom tekstu. Da govorimo o albumu, bio bi ispovjedni klasik. Naravno, ne bih ja bio frik koji pamti nevažne podatke da ti ne kažem kako 'A Day In A Life' nije zadnja pjesma 'Revolvera'. I nije ju napisao McCartney, to je zapravo jedna od rijetkih zaista zajedničkih pjesama Lennona i njega. Johnov je cijeli prvi dio, 'I read the news…' dok je Paulov onaj 'Wake up…' komad. Sorry, morao sam, takva je to bolest.

Ante Perković

SKU: 9789537355708 Kategorija:
Author Picture

Verde Nora

Nora Verde pseudonim je autorice rođene i školovane na jugu Dalmacije u Dubrovniku. Završila je studij kroatistike u Zadru. Radila je kao novinarka i urednica u područjima kulture, glazbe, televizije i nezavisnih medija. Opsjednuta je Generacijom X, eskapizmom, pop i rock herojima i heroinama. Živi i radi u Zagrebu. Napisala je: Posudi mi smajl, Pristojan život, Do isteka zaliha.