Ocean do neba

Braća Fan

14,60 

Dan je kao stvoren za plovidbu.

Finn živi pored mora i more živi pored njega. Svaki pogled kroz prozor podsjetnik je na priče koje mu je pričao djed o mjestu gdje ocean susreće nebo. Gdje kitovi i meduze lebde, a ptice i dvorci plutaju.

Finnova djeda više nema, no Finn zna savršen način da ga se prisjeti i oda mu počast. Sagradit će svoj vlastiti brod i otploviti u potragu za tim magičnim mjestom.

A kada stigne, možda, samo možda pronaći će nešto što nije ni znao da traži.

SKU: 9789533341835 Kategorija:
Author Picture

Braća Fan

Terry Fan rođen je u Illinoisu (SAD), a živi u Torontu (Kanada), gdje je studirao likovnu umjetnost na Fakultetu za umjetnost i dizajn. Njegov je rad spoj tradicionalnih i suvremenih tehnika – služi se tintom i ugljenom, ali i digitalnim tehnologijama. Dane (i noći) provodi stvarajući čarobne slike, portrete i grafike. Noćni Vrtlar prva mu je knjiga.
Eric Fan umjetnik je i pisac, rođen na Havajima (SAD), a odrastao u Torontu (Kanada), gdje je studirao ilustraciju, kiparstvo i film na Fakultetu za umjetnost i dizajn. Obožava stare bicikle, mehanizme na opruge i kotačiće, kao i nemoguće snove. Noćni Vrtlar prva mu je knjiga za djecu.